Hvem er vi?

Om os

Læs mere om vi er, hvordan vi er endt som bagere i Bogense, vores baggrund samt hvad vi står for når det kommer til vores produkter.

kage1

Bogense Bageren, kort fortalt

Før og nu

Vi vil gerne præsentere os, fortælle lidt om os selv og vores baggrund. Hvorfor vi lige netop valgte livet som selvstændig bager i Bogense i år 2013.

1994

Begyndte som bager

Anita begyndte sin karriaere som bager tilbage i 1994 i bageriet i Blommenslyst, hvor hun stod i mesterlære.

1998

Udlært som bager

Efter hendes tid som mesterlære, arbejde hun i en del år i Nyborg i hvad der nu hedder Gertz Danish Bakery.

2013

Selvstændig bager

Vi har siden år 2013 drevet Bogense Bageren, hvor vi selv har med alt fra produktion til administation at gøre.

Lidt om os

Vi hedder Morten og Anita og er i vores bedste alder. Vi bor oven på bageriet med Anitas 2 piger. Vi kommer fra Langeskov og det er første gang vi kaster os ud i livet som selvstændige og vi er ikke et sekund i tvivl om det er det helt rigtige valg vi har truffet. Til trods for de utallige udfordringer der følger med.

Anita er uddannet bager, og har stået i lære ved Blommenslyst bageri, og har efter en del år som Svend ved bageriet i Blommenslyst, arbejdet i 8 år ved Guldbageren i Nyborg. (Nu Gertz Danish Bakery).

Så alt i alt har Anita over 20 års erfaring inden for bagerfaget.

Morten er uddannet- og arbejder som elinstallatør, og så giver han en hjælpende hånd med i produktionen og i butikken når han har mulighed for det.

Hr og Fru bager2_resized

Vi er sammen om mange af tingene i vores lille virksomhed, men det er primært Anita som står for den daglige drift og produktion af vores store udvalg af lækre brød og spændende kager sammen med et team af gode og stabile medarbejdere.

Valget faldt på Bogense da vi sagtens kunne se en del muligheder i byen og dens udvikling og mangel på ordentligt brød som er bagt efter gode opskrifter med de bedste råvarer og hvor det for os handler om , at give vores kunder den bedste oplevelse og videreudvikle og følge ”trenden”.

Vi lægger stor vægt på bagt fra bunden konceptet og brugen af surdej, fordej, poolish samt langtidshævning, da det er med til at give en bedre smag, en god skorpe og oplevelsen i sig selv når der er kræset lidt mere for brødet. Ydermere er alle vores specialstykker og special brød bagt i stenovn som sikrer en ekstra sprød skorpe.

Vi bruger kun de bedste råvarer. Du kan regne med god service og et stort udvalg af brød og kager!

Bagerbillede 2

Velkommen hos os og velkommen hos Bogense Bageren

Anita Juul Madsen

Hvad vores kunder siger

stars

En god bager

"Altid friskt morgenbrød, og virkelig lækkert at de bager flere gange om morgnen. Du kan opleve at få lune rundstykker."

- Maria Lund

stars

Fantastisk service

"Hver gang vi kommer på ferie i Bogense, er vi forbi Bogense Bageren. De har en fantastisk service.

- Helle Pedersen

stars

Altid lækre kager

"Bogense Bageren har altid noget godt til kaffebordet, lige fra kaffebørd til deres lækre "dræbersnegle"

- Stig Schultz Hansen

 

stars

Det bedste brød

"Uden tvivl den bedste bager jeg kender, høj service og top kvalitet.

– Katrine A. Holst